tirsdag 9. oktober 2007

Homo-hovedstad, skabb og anna action!


Etter en del lange timer paa flyplassen i Durban pga forsinkelser kom vi oss i ettermiddag til Kapp Det Gode Haab, eller Cape Town som bermen kaller det. Vi reiste fra et Durban der det regnet fotballer (altsaa ikke ekte fotballer, it's a figure of speach) til et halvskya CT. Her skal vi altsaa tilbringe de neste to dagene foer vi setter snuten mot vaart elskede moderland. I dag hadde vi egentlig moete med SAMWU - fagforeninga for kommunalt ansatte i Soer-Afrika, men pga forskinkelsen blei ikke det no av. De skal prove aa faa klemt oss inn i morra. Da har vi osgaa moete med AIDC (Alternative Information and Development Centre). Bissi dag med andre ord. E gler me!

Ellers hadde vi tenkt aa fylle vaare siste dager her i soer med en tur til Robben Island, altsaa oeya der Mandela tilbragte 27 aar av livet sitt. Men, det viser seg at oeya er saa populaer at turer dit er utsolgt for den neste maanden. Da blir det muligens fjelltur i stedet. Hurra!

Bortsett fra at denne turen gaar mot sin slutt. er det egentlig ikke mye nytt aa melde. Vi har ikke blitt rana flere ganger (muligens fordi vi ikke turte aa bevege oss no saerli ute), og andre dramatiske hendelser har heller ikke inntruffet.
Bortsett fra at jeg (ja, Ingeborg) har faatt loppebitt. Eller skabb. Eller kopper. Eller det som verre er. Det som vi i begynnelsen trosse var myggstikk har naa spredd seg!! Og vanlige myggstikk sprer seg ikke, har jeg hoert. Jeg tror de stammer fra de skabb-befengte hasjisene som bodde paa sovesalen vaar i Durban foerste natta.

Helt sikkert!!

Ellers har det oppstaatt ett problem mellom meg og Iver. Vi er uenige naar det kommer til engelsk rettskriving. Og det burde egenlig ikke vaert et problem, siden det meste av kommunikasjon oss imellom aapenbart gaar paa norsk. Muntlig. Og det meste av kommunikasjonen med intervjuobjektene gaar paa engelsk muntlig. Men skrivinga av spoersmaalene paa engelsk blir dermed et omraade for konflikt. Haaper vi klarer oss til vi kommer hjem.

Jezzjezz. Naa skal vi ut aa utforske byen som kaller seg selv for Afrikas Homo-hovedstad. Trur det blir en fin kveld.

Og til Magni og Fredrik Vendetta:
Vi er begge ganske sikker paa at det var en bazooka inne i bildet. Dessuten var det minst fire av dem. Ranerne assaa!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hvitemannsbyrdes beste halvdel vil beklage innslaget av totalt uforstaalige dialektord i dette innlegget. Jeg kjempet i mot, men hun ga seg ikke, og truet med aa smitte meg med skabben sin. Saa, veloppdratte soeringer maa her kjenne sin besoekelsestid, og pepre kommentarfeltet med sure meldinger om hvor uleselig denne posten var. Jeg gleder meg (IKKE e gler me, altsaa).